Logo Saveta za sajt baner copy

Nacionalni savet romske nacionalne manjine

Nacionalni savet romske nacionalne manjine

Konkurs za pedagoške asistente

Nacionalni savet romske nacionalne manjine obaveštava zainteresovane da je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja raspisalo Konkurs za podnošenje prijava kandidata s teritorije Republike Srbije za obuku za pedagoške asistente  za podršku u obrazovanju dece i učenika iz osetljivih društvenih grupa, posebno pripadnika romske nacionalne manjine, u osnovnim školama.
 
  • Published in Vesti

PODSTICANJE ZAPOŠLJAVANJA MLADIH

Nacionalni savet romske nacionalne manjine obaveštava javnost da je objavljen javni poziv za obuku MAG zavarivanja u okviru GIZ YEP projekta, koja je namenjena mladima uzrasta 18–35 godina. Poželjno je da kandidati dolaze iz Beograda, Panceva ili okoline Beograda.

Konkurs za prijavljivanje kandidata je otvoren do 14. avgusta.

Link za prijavu: http://odskoledoposla.org/obuka-za-zavarivanje-i-zaposljavanje-u-kompaniji-dunex/.   

Svi zainteresovani kandidati mogu se detaljnije informisati klikom na Oglas za obuku

  • Published in Vesti

VAŽNO OBAVEŠTENJE - DEMANT

D E M A N T

Nacionalni savet romske nacionalne manjine obaveštava medije i javnost da nije najavio nikakvu tužbu protiv Republike Srbije pred sudom u Strazuburu.

Ovom prilikom demantujemo bilo kakvo učešće Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine u vezi sa najavom tužbe, kako su to pojedini mediji objavili i istovremeno molimo sve medije koji su objavili ovu dezinformaciju da povuku ovu vest sa svojih portala, odnosno da objave demant Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine

Vladan Stanojević, kao predsednik Romskog Centra za strategiju, razvoj i demokratiju ukoliko je pokrenuo takvu inicijativu, nije ovlašćen da u ime Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine pokreće inicijative, tako da sve što čini, radi u svoje lično ime, odnosno u ime njegove organizacije i njegovi postupci ne odražavaju stavove Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine.

I zato apelujemo i zahtevmo od sredstava javnog informisanja kada se pominje Nacionalni savet romske nacionalne manjine za bilo kakvu inicijativu ili događaj u medijima da se prethodno pribavi pismena saglasnost zvaničnih organa Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine.

Za sve dodatne informacije Nacionalni savet romske nacionalne manjine stoji na usluzi.

S poštovanjem,

PREDSEDNIK

s.r.Tefik Ramadanović

  • Published in Vesti

Dan otvorenih vrata

U cilju afirmisanja policijske profesije među mladim Romima i Romkinjama, Centar za osnovnu policijsku obuku, povodom Konkursa za prijem 549 polaznika, raspisanog dana 20.06.2018.godine, održaće tribinu "Dan otvorenih vrata" za sve zainteresovane kandidate (završna godina srednje četvorogodišnje škole od 18 do 24 godine starosti),  dana 06.07.2018.godine, sa početkom u 12:00 časova u bioskopskoj sali Policijske uprave za grad Beograd u ul. Bulevar Despota Stefana br.107, prvi sprat, prvi ulaz.

 

  • Published in Vesti
Subscribe to this RSS feed

23°C

Belgrade

Mostly Cloudy

Humidity: 62%

Wind: 11.27 km/h

  • 19 Aug 2018 32°C 20°C
  • 20 Aug 2018 32°C 20°C
Banner 468 x 60 px
http://www.zoofirma.ru/