Logo Saveta za sajt baner copy

Tuesday, 13 February 2018 13:59

Obaveštenje za visokoobrazovne Rome i Romkinje

Rate this item
(2 votes)

Pozivaju se svi visokoobrazovani pripadnici romske nacionalne manjine, do 30. godina starosti, da se jave Nacionalnom savetu romske nacionalne manjine zbog izvođenja stručne pakse u javnim ustanovama u Republici Srbiji.

Nacionalni savet romske nacionalne manjine, u pregovorima je sa ministratsvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu, kao i sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, oko angažovanja više od 70. viosokoobrazovnih pripadnika romske zajednice, kroz konkurs za stručnu praksu. Izvođenje stručne prakse, otpočeće odmah nakon potpisivanja Protokola o zajedničkom delovanju, između ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu, NSZ-a i Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine.

Kako bi smo kreirali bazu podataka i na vreme ustanovili tačan broj pripadnika romske zajednice sa stečenom diplomom visoke škole ili fakulteta, pozivamo sve Rome i Romkinje iz Srbije koji ispunjavanju kriterijume, da se jave najkasnije do 19. februara putem E-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i tom prilikom pošalju skeniranu potvrdu o prijavi na evidenciji za zapošljavanje.

Read 901 times Last modified on Tuesday, 13 February 2018 14:03

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

3°C

Belgrade

Cloudy

Humidity: 81%

Wind: 22.53 km/h

  • 17 Feb 2018 7°C 1°C
  • 18 Feb 2018 4°C 1°C
Banner 468 x 60 px
http://www.zoofirma.ru/