Danas je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio Osnovnu školu „Vlada Obradović Kameni“

Uz veliko zalaganje Dragana Krstića, člana Izvršnog odbora u Nacionalnom savetu romske nacionalne manjine, danas je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je Osnovnu školu „Vlada Obradović Kameni“ u Beogradu u kojoj nastavu pohađa najveći broj dece iz romskog stanovništva.


Za tu priliku, deca su odigrala pozorišnu predstavu i zadivila sve prisutne svojim umećem i talentom. Tom prilikom ministar je istakao da će, kao što je tokom prethodne posete obećao, mališani dobiti novu školu i bolje uslove za učenje.
„Politika Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, još od kad je on bio predsednik Vlade, je da pružimo najbolje moguće uslove našoj deci, jer to je naša obaveza i zato smo danas ovde.
U dogovoru sa gradonačelnikom Zoranom Radojičićem, donećemo odluku o načinu obnove, koja će biti u najboljem interesu dece“ rekao je ministar Đorđević.

Author: RNS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *